Forza Fighters

G13-2 med seier over Sveiva 2

Beinkaldt tidlig lørdag morgen på Li, og dagens coach har nok med å få «fyra» opp bilen sin i stedet for å ta peptalken før matchen med gutta !! Ja det var starten på den dagen, og dagens coach kan takke 1. lagets coach som var tilstede og gutta som tydligvis klarer seg bra sjæl. Første periode starter og det tar ikke mange sekundene før Olav passer Mikkel (løper i dag) som setter den trygt inn bak Sveiva`s keeper. Uret viste 54 sekunder, men hvor lenge var man i paradis ? 9 sekunder etter utligner Sveiva og vi er like langt. Men gutta jobber iherdig gjennom hele første periode, slik at resultatet står seg perioden ut. Denne perioden har de mer eller mindre klart seg sjøl uten «kyndig» veiledning fra dagens coach. Vi tar en liten prat i pausen, omjusterer litt, og gutta får litt klarere beskjeder om hvordan vi skulle fortsette matchen videre. Allerede etter 72 sekunder i andre periode, sette Mikkel sin andre for dagen med pass nettopp av Olav. Herlig !!! Men 23c sekunder sener er jammen meg Sveiva der igjen og utligner. Huff a mej !! Men gutta har troen og jobber og jobber og Gregers kommer til en fiiin sjanse men klarer ikke å sette ballen i kassa. Vi hører noen mishagsyttringer fra karen men gutten gir seg ikke, og jammen tar han ikke skjeen i egen hånd og fyrer av et skudd fra nærmere midtbanen og den går i kassa bak Sveiva`s keeper. Tid : 04.14 andre periode. Vil det nå nok engang komme svar fra Sveiva ? ? ? Neida (lettet pust), Olav finner Mikkel for tredje gang og nok engang setter han ballen i mål. JADDA;JADDA, vi er foran med 2 mål ! Hurra !!! 4-2 står seg perioden ut og vi bestemmer oss for å tenke mange mann i forsvar. VI VIL VINNE DENNE MATCHEN !! Prestisje ligger som grunnlag med et forrykende oppgjør mot Sveiva, nettopp det å være best i Nord i Oslo. Tredje periode starter og gutta jobber veldig bra deffensivt. Sveiva klarer å redusere etter 06.43 , men guuta fra Nittedal heger ikke med geipen for det. De kjemper hardt og forsvarer seg godt. Løperne og senterne jobber hele tiden med å forstyrre Sveiva i deres forsøk på å nå oss igjen, og det betaler seg etterhvert. Nok engang finner Olav Mikkel, og vi går i ledelse med 2 mål igjen. Når da Sander minuttet senere vinner en ball bak Sveiva`s mål, blir presset ut mot vantet, kommer et HERLIG backhandskudd som går over skuldra til Sveiva`s keeper og vi er 3 mål foran. Overraskende, og med et alldeles herlig utfall !! Dagens enkeltprestasjon tør jeg påstå. Sveiva klarer å redusere helt på tampen av kampen, men vi vinner nabooppgjøret 6-4. Guuta skal ha berøm for innsatsen og ståpåviljen gjennom hele kampen, og det er gledelig å se at de jobber hardt deffensivt. Kaptein André ledet sine «trupper» glimrende, og en stor takk til alle gutta som gjorde dette mulig. Andreas,Adrian,Martin,Gregers,Olav,Joakim,Tommy,Even,Christian,Mikkel,Andrè,Sander,Fredrik og Kris. B. ! !
Thank U for en forrykende forestilling med en like stor kjempeinnsats !! Selv om det var mange som stod fram i dag, må vi berømme duoen Olav og Mikkel som viste storform i sitt samspill i dag. Dagens BB går derfor til disse to med den begrunnelse. Herlig GUTTA !! Vi er BEST i dalen. !!!

1.periode
00.54 1-0 Mikkel ass. Olav
01.03 1-1 Sveiva
04.27 Utv. Gregers (feil bytte)

2.periode
16.12 2-1 Mikkel ass. Olav
16.35 2-2 Sveiva
19.14 3-2 Gregers uass.
20.45 4-2 Mikkel ass. Olav

3.periode
36.43 4-3 Sveiva
39.13 5-3 Mikkel ass. Olav
40.01 6-3 Sander uass.
44.18 6-4 Sveiva

← Seier over Ull./Kisa i G13 – 1. divisjon   |   G14-2 mot nykommeren Nannestad →