Forza Fighters

Spar penger og støtt GIF Fighters samtidig!

GIF Innebandy har inngått et spennende samarbeid med Nemi Forsikring. Klubben får provisjon for alle forsikringer som blir tegnet via vår hjemmeside. Bruk 5 minutter og sjekk forsikringskalkulatoren. Dette kan bli en enkel og lønnsom «dugnad» både for deg og klubben.    
Gjennnom denne forsikringskalkulatoren kan du regne ut hvor mye du må betale for forsikringer av henholdsvis bil, hus, hytte og andre typer forsikringer (forsikringene koster deg ikke mer, selv om GIF får provisjon). Les mer om Nemi Forsikring HER

Nemi Forsikring er i vinden for tiden, etter at VG hadde et helsidesoppslag om forsikringspremier i september. 
VG skriver bl.a. ”Nykommer knuser forsikringsgigant”, noe som henspeiler på at Nemi kom ut som billigst i forhold til If… som er dyrest. Klikk HER for å lese VGs oppslag.

Prøv kalkulatoren her:

← G14-2 mot nykommeren Nannestad   |   Hva mener trenerne på Elitelaget om lørdagens kamp mot Bækkelaget? →