Forza Fighters

G13-2 med solid seier borte mot Drøbak Frogn

Lørdag 29 januar dro vi til Frogn Arena for å møte Drøbak Frogn i seriekamp 2. div., og det skulle vise seg at laget mer og mer begynner å bli samkjørte og at de viser stor fremgang med sitt spill. Her er det mange som banker på døra til 1. div. laget, og det kommer helt sikkert til å vise seg eterhvert. Mange stod frem i denne kampen, og det var en fryd å se på kombinasjoner og passningsspill av høy klasse. Underholdningen begynte med duoen Markus (Schumi) og Sander, som setter de tre første kassene i første periode for GIF Fighters. Perioden blir vunnet med solide 0-6 av gutta fra Nittedal. Andre periode blir vunnet 0-4, og tredje med 0-2. Når sluttsignalet lød, stod det hele 0-12 i GIF Fighters favør. Andrè og Martin viser gode takter på backplassen og har en meget god fremgang gang på gang. De skulle også spille for G14-2 etterpå, noe som de het sikkert merket i beina etter den kampen. Kristoffer Simble «Gregers» er som alltid hardtarbeidende og rask, kanskje noen ganger for rask ? , da han noen ganger får ballen bak seg og ikke framfor seg. Lynet «Gregers» vil vi nok helt sikkert få mye glede av også fremover. Det er alltids gøy å se på lag som spiller innebandy slik det burde være, og laget i dag gjorde dette til fulle. Med høyt tempo (til tider) og med godt lagspill, er det moro å være tilskuer på sidelinja. Spilleforståelsen og passningsdyktigheten er hele tiden på fremmarsj, og gutta har virkelig utviklet seg som gode lagspillere. Dette lover godt for fremtiden med å ha slike treningsvillige,hardtarbeidende,pliktoppfyllende,lærevillige og positive gutter. ATTITUDE IS EVERYTHING !!!
Så med en solid borteseier på 12-0 mot Drøbak Frogn, og hvor hele laget stod frem, må vi ta fram superlativene til duoen Markus (Schumi) og Sander som viste vei i vellinga med sitt fine spill og kombinasjoner. Dagens BB tittel går til disse to unge herrene. Godt levert til dere alle gutta ! ! !

1.periode
05.50 0-1 Sander ass. Schumi
08.06 0-2 Sander ass. Schumi
09.10 0-3 Sander ass. Schumi
09.48 0-4 Martin ass. Gregers
14.06 0-5 Schumi ass. Andrè
14.16 0-6 Adrian ass. Christian

2.periode
16.55 0-7 Raymond ass. Sander
23.05 0-8 Gregers ass. Adrian
25.59 0-9 Andrè ass. Raymond
27.34 0-10 Gregers ass. Martin

3.periode
31.07 0-11 Adrian uass.
31.32 0-12 Joakim ass. Schumi

← Hva mener trenerne på Elitelaget om lørdagens kamp mot Bækkelaget?   |   Invitasjon til Sommerbandy i Stavern →