Forza Fighters

Snøhvit og de syv små Rullators Jr. spillerne mistet kondisen i kampen mot Lindøya

Da ”Panteren” ikke hadde anledning til, eller turte, å stå i mål mot veltrente Lindøya spillere, hadde han leid inn ”Snøhvit” fra damelaget som erstatter. Eneste kravet vår innleide spiller hadde, foruten 1 stor verdens beste kake, 11 vafler og 5 pølser til sine barn, var at hun skulle få ta med utvalgte spillere fra Rullators Jr.
Dette ble etter en kort, men heftig, diskusjon i spillergruppen innvilget. Klokken 0937 møtte alle på Li banen for å kjøre kondistest. Hun satte svært høye krav til hver spiller. Den av spillerne som klarte å løpe over HELE fotballbanen, uten å ta pause, skulle få være med på kampen. Som sagt var det så mange som syv av spillerne som klarte det strenge kravet som ble satt, og de reiste i samlet flokk til Haugerudhallen. De 26 spillerne som IKKE klarte kravet ble plukket ut som lagledere, trenere og materialforvaltere. En av spillerne ble sågar utpekt som lege og fysioterapeut.

I samlet tropp, enn om noe rotete, ankommer vi hallen 5 timer før kampstart. Dette for at vi skal spise oss opp slik at vi er best mulig forberedt til kamp. Snøhvit har god kontroll på alle som er med men hun spiser skremmende lite i forhold til oss andre. Hva er dette for noe lureri? Skal hun liksom være bedre enn oss?

Alle må veie seg før vi starter spisingen, og 15 minutter før kampstart. Dette for å bevise for alle de andre på laget at de virkelig har lagt seg i selen. Dette gjaldt alle og ikke bare spillerne som skulle utføre piruetter etc, men også de som ikke hadde god nok kondis til å få være med. I løpet av timene før kamp var snittvekten økt med 4.79 kg og dette skal sies å være bra. Kanskje ikke ifølge ernæringseksperter og slike folk, men for en Rullators Jr. spiller er dette den virkelige bekreftelsen på at vi har gjort alt som er i vår makt i forbindelse med forberedelsene.


1 periode
Det er uhyre kaldt i hallen så vi har tatt på oss lue og votter for ikke å fryse. Backene har sågar tatt på seg lange hvite underbukser, forresten svært kledelige i den grønne drakten, da de er sikre på at dette blir en rolig aften på jobb. Ingen av spillerne eller de rundt laget hadde sjekket tabellen før kampen, og det var nok den ene lille feilen som gjorde at vi fikk en god del på trynet utover i kampen.

Lindøya var kjempegode, ja noen vil sikkert si at de var d… gode faktisk, og vi ble tatt fullstendig på sengen. Her var det høyt press, så enormt tempo at vi trodde vi skulle spy etter hvert. Sjelden referenten har sett så slitne spillere etter kun 2.13 minutter av kampen. Vi byttet spillere så fort vi fikk mulighet, men det var ikke lett å få inn nye spillere da de ønsket å hvile seg litt ekstra.
Var det virkelig lurt å legge på seg så mye før kampen?

Vi var for sent ute med benkrok, hoftesving, karatespark og våre velkjente klypinger og lugginger. Når vi skulle ta tjuvtriksene var jo motstanderen allerede borte.  Så forresten ganske teit ut når blant annet ”Nordlendingen” forsøkte å lugge en motspiller. Før vår spiller visste ordet av det var jo motstanderen borte og vår tapre, men slitne, spiller viftet med hendene i løse luften. Vi fikk litt bakoversveis som sagt i starten og ble totalt rundspilt resten av perioden som endte 3-1 til hjemmelaget.

I pausen var det ingen av spillerne som orket å snakke da de hadde mer enn nok med å forsøke å puste på egenhånd. Det ble vurdert å ringe etter ambulanser og luftambulansen som kunne ta med surstoff, men som de spreke herremenn vi er, unnskyld Snøhvit, så lot vi dette ligge på vent.

Kanskje vi skulle ringe neste periode i stedet……

Publikum på tribunen hadde virkelig fått varmet opp i første periode. De sang og hoiet og ropte: ”Heia Snøhvit og de syv små dverger”….. Hvor de hadde fått de syv dvergene fra fikk man ikke vite før etter kampen så den som leser hele referatet får vite dette på slutten av innlegget.


2 periode
Her starter vi med Snøhvit, El Capital, Den Elegante, Proppelen, Stjerna og Nordlendingen. Vi kjører rett i angrep, mister ballen og før det er gått 7 sekunder ligger ballen i mål. I vårt mål. Ingen skjønner plukket av hva som skjedde men vi forsøker igjen. Nok en gang vinner vi droppen og kjører ALLE mann i angrep. Nok en gang mister vi ballen og Lindøya rusler inn 5-1 ledelse før det er gått 31 sekunder av perioden.

TO skriker en på tribunen, og dommerne synes så synd på oss at denne innvilger sporenstreks. Hva skal vi gjøre nå? Her blir vi rett og slett rundspilt av et lag som er mye bedre enn oss, og det uten at vi får taklet dem en eneste gang. Vi ber om 30 minutter ekstra pause for å fikse utstyret, men dommerne godkjenner kun 27 minutter av vårt krav da vi bruker så lang tid på entre banen etter pausen. OK, vi løper inn i garderoben og finner frem olje, gris og pussefiller. Det kommer til og med en del av bortelagets supportere og hjelper oss i arbeidet. Det går rykter i innebandy Norge om hvor flinke vi er med å holde utstyret i orden så dette vi de være med å holde i hevd.

Når vi nå ankommer parketten i ordnede rullatorer, i alt for små drakter som passet for 30 år siden og deilige fule smil rundt kjeften, ja da steg jubelen i taket på tribunen.
Tilskuerne ser allerede for seg blodige neser, klypemerker, benkrokstaklinger og slikt for sitt blotte øye. Dette måtte bli bra tenker de. Det samme gjør faktisk vi. Hjemmelaget er tydeligvis ikke like kjepphøye nå kan vi se. Droppen taper vi denne gangen og Lindøya stiller seg bak eget mål med ballen for å hale ut tiden. Dette lar vi de gjøre i litt over 7 minutter for da tar vi en vannpause samtidig. Etter de tilmålte minuttene de får låne ballen bak eget mål kjører vi frem ”Mannen med steget”. Han mooner rett foran spilleren med ballen slik at en våre spillere får rappet ballen og setter den sikkert i mål. :p

Vill oppstandelse på tribunen og i sekretariatet. Dommerne er usikre på hva de skal gjøre men kommer frem til at dette var et kult triks som de ikke har sett tidligere så de godkjenner målet.
Nå virrer alle spillerne på banen frem og tilbake uten at det skjer så mye. Eneste spennende er at en av våre egne spillere slenger litt med kjeften til sine medspillere og får kjeft tilbake.

Perioden avsluttes med 4 stangskudd samt 2 mål til fra Lindøya uten at vi lar oss imponere over dette. :sleep:

I pausen er det mat som gjelder nok en gang. Våre trofaste tribuneslitere har vært på kebabsjappa og hamstret inn verdens største, og sterkeste, kebab. Vi fråtser i oss en STOR kebab hver og avslutter med hver vår 1,5 liter Cola. Dette smakte fortreffelig og vi fikk vårt gode humør tilbake. Optimismen har det aldri vært noe galt med så her var vi klare for siste periode.


3 periode
Denne perioden ble startet i utrolig effektivt hjemmelag. Før vi fikk sukk for oss hadde de puttet 5 baller bak Snøhvit uten at hun kan lastes for noen av dem. Nå satt etter hvert hoftetaklingene, benkrokene, lugging og alle tjuvtriksene vi har lært oss opp gjennom alle årene med innebandy på høyt plan. Er alltid deilig å se en motstander ynke seg når du har kløpet de hardt i baken. Nå kom også målene våre som fortjent rullende inn. (Vi fikk bare ett mål til men det høres så fint ut med ”målene renner inn”). Det ble sunget høyere og høyere ”Snøhvit og de syv dvergene” og nå skjønte vi hva de mente. Vi er så slitne at knærne knekker sammen så ”Haikjeften” som egentlig er 1.89 høy ble plutselig, eller kanskje etter hvert, kun rager 1.66 over skosåla. Når snitthøyden på våre motstander er 1.93 så skjønner man mer hva de på tribunen mener med sin sang. Fra sikre kilder i hallen ble det korrekte antall tilskuere talt til 1659 betalende personer. Ikke galt for en hall som ikke tar mer enn 375 personer opprinnelig.  Uansett er vi ganske fornøyd med oppmøte men ikke egen innsats. Tapet blir til slutt på så klart som 15-4 til hjemmelaget og de skal ha en stor takk for at kampen ble som den ble. De rundspilte oss etter alle kunstens regler, og var denne gangen også alt for gode for oss.

Som straff etter kampen måtte alle spillerne våre ta buss og T-bane hjem. Deres kjære måtte komme og hente bilene deres da vi synes at det minste man kan forlange av en Rullators Jr. spiller er at han/hun spyr etter kampslutt. Denne gangen var det ingen som gjorde det og da er straffen klar. Vi kan alle være glade for at kampen ikke var på Fagerstrand eller i Drammen…..

Neste kamp er borte mot Bygdø/Monolitten og der vet vi at vi har gode motstandere. Kanskje den største motstanderen er den røde ballen som ingen av oss ser da vi er farveblinde hele gjengen. Bare å møte opp i Skøyenhallen på lørdag. Vi har satt op 15 busser som går fra Lihallen klokken 1030. Kampstart er klokken 1400 men vi skal jo eie tribunen. Husk at det er først til mølla vedrørende plass på bussen. Billetter kan bestilles på Rullators.Jr@debeste. com eller +91 22 22 34 10. 👿

← Rullators Jr. sine supportere ble reddet av snartenkt bussjåfør   |   Støtt klubben og ring billig med Xito Idrett →