Forza Fighters

G14 på første besøk i Drøbak

Gutta fra badebyen har gjort enorme fremskritt siden vi møtte de i høst (13-0). Fortsatt er det mye løp, tæl og innsats, men vi ser at teknikken kommer seg. I en periode midtveis i 1. perioden, og mot slutten av 2. perioden yppet de seg kraftig, dog uten at vi følte at seieren var truet.

Lørdag 29. januar 2011
Drøbak Frogn – GIF Fighters 2  Resultat: 2-8 (0-0, 2-4 og 0-4)
Skudd på mål: 25-56 (9-17, 8-17 og 8-22)

41:48 2-8 Mål: Anders Ass: Jørgen L.

Mange forfall blant våre gutter i dag, gjorde at det ble plass til 4 97gutter. Og de gjorde sine saker bra, til tross for at 3 av de spilte kamp for eget lag rett før vår match. Martin og Joakim «debuterte» for oss i 96serien – håper vi får se dere mer der! Andrè har vært med før, og spilte meget solid, inklusiv et flott mål. Utfordret Edvin på BB i dag! Anders har vært mer før, og viste seg frem som en glitrende skytter ved flere anledninger. Mathias og Jørgen L. spilte sin 3. kamp denne helgen, og fikk bevist at vi har jobbet med kondisjonstrening!! 3 fulle kamper i løpet av 17 timer krever sin mann! Markus ble flyttet opp som løper i dag, og sørget for både mål og assist! En bra dag på jobben det!! Marcussen og Børni var nære på ved flere anledninger, stort + til Børni både for solide skudd fra back og den roen han viste i eget rundvant når motstanderne hang på som klegger. Bendik fikk mer å gjøre enn sist vi møtte Drøbak, og til tross for skade kom han – igjen – fra det med høyt hevet hode. Og fikk tilogmed en assist! Edvins innsats: Les «Man of the match».
Oppsummert: Vi vinner klart på en litt rufsete dag og fikk sett noen nye 97gutter spille i vår serie.

«Man of the match»: Edvin gjør en ny god kamp, og viser masse god teknikk. To mål og en assist, og det kunne blitt enda fler.

Dagens øyeblikk: Da Mathias blåste alle sjansers mor 4 meter over målet fra 2 meters hold, på en perfekt pasning.