Forza Fighters

Viktig seier for GIF-damene over Grei/Målløs 2

Etter å ha kommert dårlig i gang, viste det unge GIF-laget stor innsatsvilje og god kondisjon, da de vant stort i kampen mot Grei/Målløs 2 på lørdag.
Kampbildet endret seg nemlig totalt i den siste halvdelen av kampen, og GIF viste virkelig at de var i bedre form enn gjestene.

Det var likevel bortelaget som tok ledelsen etter snaue sju minutter. GIF utlignet etter 13 minutter ved ett flott soloraid av kampens store spiller, Kate Brynjulfsen. Dette resultatet virket om det vil holde seg perioden ut da oppgjøret nå var jevnspilt.
Våre motstandere ønsket derimot ikke å være med på den tanken og gikk opp i ledelsen når det kun gjensto 15 sekunder av perioden.

Utrolig surt for oss men dette tente jentene på en fantastisk måte. Vi ble enige om å male motstanderen i senk og fortsette å spille vårt spill. Sjansene og målene vil komme var gjennomgangsmelodien.

Når 2. periode startet gnistret det seiersvilje ut av øynene på alle som en. Vidar og Morten koste seg på sidelinjen da de så den fandenivoldske innstillingen spillerne la til grunn.
Det tok 10 minutter av perioden før vi utlignet ved Silje etter pasning fra Nina. Herfra og ut var det kun ett lag på banen og det var Gjelleråsen. Vi løp i posisjoner, stresset gjestene til å gjøre feil samtidig som vi utnyttet dette på best mulig måte. Kun 3 minutter etter utligningen var Kate frem på og ga oss ledelsen for første gang. Det beste ved denne scoringen var at vi var i undertall. Nina stjal ballen og spilte en frekk pasning frem til Kate som var sikker som banken og nå ble det liv på både benken og tribunen.

Etter dette så vi oss aldri tilbake og økte ledelsen. 2 nye mål av Kate samt ett av Ingvild, Ann Helen og Nina.
Og dette uten at Grei/ Målløs scoret et eneste mål. Med dette vant damene kampen 8-2 og tok 2 viktige poeng. :woot: 😀 :love: :kiss:

← Uavgjort mot Tunet 2   |   Seriefinale? i G96 1. divisjon (G14-2) →