39:08 0-9 Mål: Martin Ass: Edvin
41:33 0-10 Mål: Olav Ass: Mikkel
42:02 0-11 Mål: Mikkel Ass: Olav
44:45 0-12 Mål: Olav Ass: Mikkel

Fighters vant 9-2 på hjemmebane i høst, og sikret i realiteten seriemesterskapet med dagens seier. Selv med 6 kamper igjen å spille….. Laget manglet flere av de vanlige spillerne; Limo hadde fått fri. Szallies spilte 95-2 og Jørgen L (syk) stilte ikke i dag. Men Edvin er på plass, og 97-gutta stilte med Tommy i mål + Mikkel, Olav og Joakim. Ellers var Børni, Markus, Sindre, Daniel, Marcussen og Martin på plass, alle sultne på å vise seg fram og kjempe om plass på Elitelaget.

Før første minutt var over, hadde Kaptein Eikland tatt ansvar som en kaptein skal gjøre, og Fighters var foran med 1-0! Mikkel – som igjen gjør en STOR 96match – dobler ledelsen etter ca 8 minutter, meget positivt at det er Daniel som serverer til begge målene! Selv om det «bare» er 2-0, rapporteres det med et solid overtak til Fighters, og det er ikke allverden som Fagerstrand får til i angrep. Og når de først kommer dit, møter de Tommy, som har alvorlige hensikter i buret vårt!

Andre periode begynner med en tidlig utvisning til Markus, som blir tatt for spill i knestående!! Gutta har kontroll i undertall, og etterhvert viser det seg at Fagerstrand har nok med å forsvare seg. Marcussen putter 2 før Daniel avslutter til 5-0 før siste pause.

Siste-perioden blir en tilnærmet parademarsj, der Fighters setter 7 mål i nota. Forskjellen mellom nr. 1 og 2 på tabellen er STOR, og det er ingen tvil om at Fighters er best og klare for nytt gull! Positivt med mål i Power Play, uavhengig av hvilken formasjon som prøves.

Kort oppsummert: Fighters tok ledelsen, og så seg (nesten) aldri tilbake.

«Man of the match»: Tommy, som holder «smultring» mot et lag som scorer ca 13 mål i snitt pr. kamp!