G17 Elite møtte serielereder Tunet i Lihallen

Klubbens juniorlag fremstår som verdige arvtakere til et fremtidig elitelag. Ikke bare viser de ferdigheter på høyt nivå, en herlig innstilling, et utrolig vinnerinstinkt, men også en fantastisk og eksemplarisk holdning! Hele veien!
   Når det ser som mørkest ut, når det er stang ut fremover og stang inn bakover, når motstanderne går langt over streken og dommerne ikke ser slag og spark. Da har vi fortsatt trua. Trua på at vi kan klare det. Trua på at 100% innsats i 3×20 minutter må til for at enkelte kamper skal vinnes.
Denne lørdagen skriver vi et nytt kapittel i G17 boka. Vi har aldri slått Tunet i 93-94 klassen. Det gjorde vi etter en fantastisk laginnsats denne lørdagen!

GIF Fighters Elite 17 vs Tunet: 11-9 (1-2/5-7/5-0)

Vi mønstrer denne kampen med 13 av 16 spillere født i 94/95. Tunet med 13 av 15 spillere født i 93.
Det er rett og slett imponerende!

Kampen starter som ventet. Tunet eier ballen og vi ligger kompakt og samlet i vår formasjon. Når vi bryter så kontrer vi med hud og hår. Det fungerer bra og vi er like nær å ta ledelsen som det Tunet er.
Etter 5 min pådrar vi oss en 2 min. Dette utnytter Tunet og setter 0-1. De neste 10 minuttene kriger vi alt det vi kan mot et ballbesittende og teknisk godt Tunet lag.
0-2 ramler inn litt ulykksalig på et langskudd.
Robin reduserer 2 min før pause på skudd fra…..tja…2 meter inn på egen halvdel. Viktig!

2.periode
Vi gjør samlet sett en fantastisk periode fremover, og da er det 1.rekka som virkelig viser klasse og tar ansvar. «Betong» Sindre, Kris «the shooting machine», «BIG» Ben, Vestli «the smooth assassin» og Robin «the Fantastic Fighting Fighter»………..
Disse gutta setter 5 mål (Kris 2, Vestli 2, Robin 1).
Desverre er vi mer rufsete bakover og vi får så hatten passer til tider. På under 2 minutter får Tunet gå fra 2-3 til 2-6…….
På stillingen 2-3 så får vi en korrekt idømt straffe. Kris smeller skudde i hansken på keeper som redder. De neste 2 minuttene spiller vi PP som tatt fra PP læreboka…..men ballen vil ikke inn. Det blir selvfølgelig ekstra tungt når da Tunet scorer på kontring.
Vi reduserer til 3-6 før Tunet nok en gang drar fra til 3-7 og 3-8. På dette tidspunktet er kampen halvspilt og det ser unektelig mørkt ut…..
De neste 30 minuttene er gutta rett og slett FANTASTISKE, og vi vinner siste halvdel av kampen 8-1!!!!!!!!!!
4-8 blir riktig nok til 4-9, mens 5-9 kommer med 5 min igjen av 2.periode og 6-9 når det gjenstår 2 min.
En liten snikende følelse om at Tunet begynner å bli litt slitne og at vi faktisk kan straffe dem gang på gang begynner å vokse fra en spire til noe mye større.
MEN, vi må «rydde» bakover. «Nytt» backpar på 2 rekka, Lars P og Espen får ansvaret. Fremover bestemmer vi oss for å benytte 6 spillere fordelt på 2 løperrekker på 2.rekka (1.rekka holdes urørt).
Sisteperioden bølger frem og tilbake men vi har fått mer tykk framover på begge rekkene samtidig som vi har mer kontroll bakover. Vi er NÆRE redusering flere ganger. Når Tunet mister hodet og pådrar seg en 2 OG 5 min utvisning midtveis, får vi sjansen vår. Vi setter inn 2 reduseringer…..stillingen er plutselig 8-9…..
Ny løperrekke for siste perioden er Lars G og Fabian. Etter 53 min så takker Lars for tilliten og smeller inn utligningen 9-9….. Tunet er mer enn rystet….Vi lukter blod (nesten bokstavelig……)
16 sekunder senere……….mmmm……..får en følelse….så smeller Ben inn 10-9….vi leder kampen….7 min igjen…..
Nå er det krig…… En krig der et lag gjør alt de kan for å spille innebandy, og et lag gjør ting som ikke har med innebandy å gjøre…. Det koker både på tribunen og på banen. Vi gjør en heltemodig innsats og spiller jevnt med Tunets sluttspurt.
2.48 igjen av kampen og Tunet tar T.O
Vi bestemmer oss for å tyne de siste kreftene ut med et høyt men fornuftig press og ikke legge oss for lavt. 20 sekunder senere får Tunet en nesten uforståelig gavepakke. En duell i rundvant der Lars dyttes overende, ender med 2 min utvisning…… vi skal spille 4 vs 5 de siste 2 minuttene av kampen på stillingen 10-9…… Tunet tar ut keeper og spiller 6 vs 4…….
Robin, Sindre, Kris og Lars G gjør en heltemodig innsats….sammen med vår bakerste skanse Røkke den yngre!!!!!!!!!! Utrolig bra! Vi klarer de 2 minuttene. Som en PERFEKT avslutning, som om det var bestemt så klinker Vestli ballen så den sitter fast i ramma 2 sekunder før slutt.