Forza Fighters

Rullators Jr. spilte en uforskammet spennende kamp hjemme mot Fjerdingby

Etter en juleferie med ekstremt lite trening, og masse feit mat, var det en mye tyngre utgave av rullators som møtte til første kamp etter ferien.
Det var ingen som hadde rørt treningstøy eller den ellers velsmurte rullatoren. Når ”Smoke om the water” runget gjennom høytaleranlegget ved innmarsjen, var det svært pinlig. Lyden av rustne hjul, dårlig smurte kne og ankelledd overdøvet til tider vår vakre kjenningsmelodi.

Under oppvarmingen gikk det kalde frysninger gjennom en fullsatt hall når de så hvor vakkert skudd kan stoppes. Roy hadde blitt syk og Hege hadde sagt ja til å erstatte han kun 13,5 minutter før kampstart. For en sportsånd, for en kvinne!!!

1. periode
Kampen starter som vanlig med labert tempo, dårlig ånde fra festen dagen i forveien, små krangling spillerne mellom og latterlig dårlige skudd. Allikevel klarer bortelaget å score det første målet etter 2.20 av kampen. Hvor hjemmelaget var ved den anledningen? Jo samtlige hadde drikkepause samtidig. Nå gikk det en liten herremann i oss for dette var da riktig usportslig. Vi hadde jo pause fordi vi var tørste så da skal det ikke være lov å lage mål! Alle tok seg selv i nakken og kun 1.13 minutt senere satt utligningen ved Harald. Pasningen kom fra Hr. Stryken og det var det. Nå regnet vi selvfølgelig med at dette skulle vi klare lett men den gang ei.

I løpet av 2.50 minutter scorer Fjerdingby ikke mindre enn 4 ganger. Nå kunne vi ikke en gang skylde på noe eller noen. De lagde faktisk 4 fine mål! Hva gjør man vel i sådan stund? Jo man jager mot målet til motstanderen og håper på flaksen sin. Den hadde vi kun 48 sekunder sener da Tom-Erik dundret inn den viktige 2-5 reduseringen. Nok en gang etter pass fra Hr. Stryken. (hva har du spist i ferien da unge mann. Du er ikke mest kjent som pasningslegger du vel?).
Perioden ebbet ut med dette og bortelaget strålte av lykke der de danset lett bortover parketten til en velfortjent vil.

Vi var, nok en gang, en optimistisk gjeng som møttes i garderoben til Elitelaget for en pepp talk. Deilig å kunne låne garderoben til de store gutta. Kjenne gammel svette dra seg langt ned i lungene så de fryser til is. Se hverandre inn i øyne som renner fordi det svir som du skal ha skrellet 10 kilo løk.
Uansett vi spiser våre velfortjente smørbrød som Erik R. sin vakre samboer har lagd. Her er det reker og majones, skinkestek, roast biff, karbonade med løk, ørret og ja jeg vet ikke hva.
Når pausen nærmer seg slutten kommer alle damene til spillerne ned i garderoben og danser en slags Cha cha cha for oss. DET må vel piffe oss opp til full innsats?

2. periode
Dette er en periode som bar preg av at vi hadde spist for mye i pausen. Nå fantes det absolutt ingen bevegelse. (når jeg sier det så sier det ALT. Vi beveger oss ikke mye vanligvis, men når jeg skriver INGEN bevegelse, ja da er det INGEN bevegelse. Det er så vidt vi klarer å ta hoftefeste for å hvile oss, men midt i denne triste sortien så skjer det noe magisk. Som ifra intet kommer et lynangrep fra vår side. Klikk klakk spill kaller også noen det. Denne gangen er det Harald og Morten som får briljere og setter et fantastisk mål slik at resultatet nå er 3-5.
Mer ønsker jeg ikke å si om denne perioden da det ikke ble flere mål, var ingen utvisninger, ingen klyping, ingen benkroker eller annet ufint spill.

Nå fullfører vi kampen med stil roper Helge tøft fra hjørne. Han har tatt plassen til Jimmy og føler seg ganske ovenpå der han sitter og blomstrer. Vi går for uavgjort sier Hege. Kjører over dem og moser dem skikkelig sier Lars. Dette er deilige toner som er godt for en Rullators kropp å ta med ut i siste periode.

3. periode
Som sagt så gjort. Vi setter opp et eventyrlig tempo som snart gir resultater, for klokken har kun passert 56 sekunder når Hr. Stryken slenger inn 4-5 etter en herlig soloprestasjon. Han rundet alle, også medspillere, på sin vei for å lage mål. Bra Thomas! Nå har vi full kontroll på ballet og kjører over Fjerdingby. De får låne ballen et par ganger men etter 3.45 av perioden sitter utligningen til 5-5. Nok en gang ved hr. Stryken og nå etter pass fra Stein Inge. Vi er så glade at vi gråter en skvett. Så stolte er vi over egen prestasjon.

I garderoben hadde vi blitt enige om at vi skulle gå for uavgjort så vi roet nå spillet ned for å seile inn en sikker U på kupongen. Det er da, nok en gang, direkte usportslig av bortelaget å lage nok et mål midtveis i perioden. Rullators Jr. har jo nå en helt annen rytme enn dette inne i kroppen. Resultatet var jo uavgjort som vi ønsket og det å klare å slå om sånn på en, to, tre er ikke lett for oss som er passert 40. Her er det bare å brette opp ermene, spytte ut snusen, ta på ny deodorant utenpå den gamle, kysse panna til kameraten og la det stå til. Det ene vakre angrepet etter det andre rulles opp og vi brenner sjanse på sjanse. Hvor mange sjanser vi brenner vites ikke men det er minst to.

Fjerdingby velger å ta TO etter 9.35 av perioden og vi får hvile litt ekstra. Vårt press fortsetter uten at vi lar oss stresse. Når klokken kommer til 12.37 av perioden er det vår tur til å ta TO. Her blir vi enige om at vi skal ta ut keeper for å få overtallsspill. Samtidig skal vi forsøke å utligne senest mulig slik at vi slipper dette tullet med at vår motstander vil lage nok et mål som vi må jage på for å utligne.

Nå starter et fantastisk skue i Lihallen. Smellvakre (feite) kropper driver rundt i hallen i et enormt tempo. Det går så fort for seg at det er så vidt den lille hvite ballen synes. Så skjer det som måtte skje: Klokken tikker nå sakte: 14:35, 14:36, 14:37, 14:38, 14:39, 14:40 og så PANG!!!!!!!
Det er fullstendig kaos i hallen. Luer, skjerf, truser og votter kastes i været i ville jubel scener. Utligningen er et faktum. Hr. Stryken fikk en fantastisk herlig pasning fra Harald og han var ikke vanskelig å be. Han kliner til ballen som fyker i nettet bak en forfjamset keeper og det deilige resultatet 6-6 lyser mot oss på tavla.
Resten av kampen roer vi ned og vi får det resultatet vi ønsket oss før siste periode.

I sådan stund er det ikke mulig å trekke frem noen spesiell spiller men det nytter ikke å komme utenom: Hege, Helge, Erik R, Morten, Tom-Erik, Stein Inge, Espen, Harald, Hr. Stryken, Lars og Tommy

← Sterk bortekamp mot Fagerstrand   |   Elitelaget har gjennomført 3 seriekamper etter nyttår →