Forza Fighters

Elitelaget har gjennomført 3 seriekamper etter nyttår

Første kamp etter nyttår møter vi Slevik hjemme, og her taper vi dessverre toppkampen med samme resultat som bortekampen i høst. Sluttresultatet blir 4-5 til gjestene etter en meget heltemodig innsats av våre spillere.

Kampen kunne like gjerne vippet i vår fordel som til Slevik men det er ofte slik at lag i medgang klarer å ro seieren i land til slutt. Vi manglet flere av våre faste spillere til denne kampen, og de to neste, uten at det skal være en unnskyldning til at vi taper kampen.


Det vi derimot ser at vi har en meget bred stall så når noen er borte overtar andre deres rolle på en meget god måte. Selve kampen mot Slevik bølget frem og tilbake med oss som det beste laget i første periode før bortelaget utligner vår ledelse i 2 periode. Siste periode ble meget spennende og endte med at Slevik scoret det avgjørende målet ca 2,5 minutter før slutt. Kun 1minutt og 25 sekunder før de scorer er vår egen Robin Mattsson alene mot deres keeper men skyter utenfor… Om det hadde blitt mål her kunne kampen fort ha vippet vår vei men slik gikk det ikke.

Vi får heller passe på å gratulere Slevik med seriemesterskapet denne sesongen. Slik de spiller nå er det nok ingen som tar dem igjen og det står det respekt av, MEN i sluttspillet skal vi vise oss frem på en enda bedre måte enn i seriekampene.


Neste kamp er borte mot Fjerdingby og her hadde vi helt kontroll. I denne kampen manglet vi en hel rekke men nok en gang kommer bredden i stallen til sin rett. Dette er en kamp vi har bestemt oss for å vinne da vi sjelden kommer hjem med full pott fra Marikollhalllen. Når Jimmy stenger buret og spillerne som har fått tillitt viser den seg verdig, er det helt rettferdig at vi går av med en sterk borteseier 6-4.


Bare noen dager senere er det Tunet som kommer på besøk i Lihallen. Vi vant bortemøtet med ett mål i høst og det er et meget revansjesugent lag som kommer for å beseire oss. Ingen av lagene spiller topp innebandy i den første perioden som ender 1-1. i 2 periode er vi klart best men klarer ikke å lage mål. Vi sliter med avslutningene våre, men har god kontroll i alle spillets faser. 3 periode blir en tøff batalje der Tunet leder 1-2, 2-3 og 3-4 men vi kommer igjen og igjen. For oss er det vitamininnsprøytning, men for bortelaget må det være årets nedtur når vi utligner på et innøvd frislag 4 sekunder før slutt. Alt i alt er vi fornøyd med 3 poeng om man ser hvilke spillere vi har manglet i disse kampene. Disse er tilbake neste seriematch mot GreiMålløs og da skal det virkelig bli fart i spillet.

Vi savner fortsatt å spille på vårt beste men vet dette vil komme før eller under sluttspillet så her er det bare å glede seg.

← Rullators Jr. spilte en uforskammet spennende kamp hjemme mot Fjerdingby   |   G14 – årets «seriefinale» allerede? →