Forza Fighters

Seier over Bærums Verk i G 13 – 1 Div.

Dette var det tredje møte mot Bærums Verk i G 13 – 1 div., og det ble en tett affære hvor det til slutt var GIF som gikk seirende ut av kampen. Lagene fulgte hverandre i 1. periode, og Bærums Verk var skikkelig med på notene og de hadde lagt opp en god taktikk foran denne kampen.  Verket lå lavt i banen, og dette ga dem mulighet gang på gang å kjøre overganger, uten å brenne for mye av kruttet i beina som de hadde gjort ved tidligere møter. Dette gjorde de effektivt, og lot aldri GIF stikke av i målprotokollen. GIF virket litt utladet, og passninger og skudd satt ikke slik som vi har sett tidligere av dette laget. Kanskje satt deltagelsen i Gothia Cup forrige helg fast i både hode og bein, da dette virket litt tafatt og lite oppfinnsomt fremover på banen. Spillet virket opphakket, og passninger og skudd fant ikke rette mottager samt nettmaskene bak en god Bærums Verk keeper. Halvveis i 2. periode hadde GIF gjort et lite rykk, og ledet med tre mål, men Bærums Verk hadde ikke tenkt å gi seg ennå. Derfra og ut kampen var det Bærums verk som sto for målene, slik at resultatet til slutt ble 5-4 i GIF`s favør. Bærums Verk kunne ha utlignet da det sto igjen 14 sek. på tavla, men Torær`n reddet mesterlig og nektet dem den gleden. Dermed ble det knepen seier, og GIF står fortsatt ubeseiret i G 13 – 1. div. denne sessongen.

1. periode
04.46 1-0 Eivind pass Olav
05.17 1-1 BVIF
08.19 2-1 Olav pass Mikkel
13.13 2-2 BVIF
13.42 3-2 Anders pass Kris. B.

2. periode
21.34 4-2 Raymond pass Markus
22.57 5-2 Olav pass Eivind
29.52 5-3 BVIF

3.periode
43.51 5-4 BVIF

← G14 – årets «seriefinale» allerede?   |   Regionscup G14-2 vs G14-1 →