Forza Fighters

Damelaget møtte tøff motstand i Solberghallen

Damelaget reiste til Drammen med troa på at de skulle reise hjem med 2 poeng. Forrige gang lagene møttes, vant GIF mot Nor-92 med ett mål på hjemmebane.

Kampen startet bra sett ned GIFs øyne og troa ble forsterket. Etter 2.38 satte Silja sitt første mål for sesongen, ett pent langskudd assitert av Kate. Jubelen slippes løs blant de 7 tilreisende GIFtilskuerne ;-). GIF har mye av spillet og mye av presset i første periode. Utligningen kommer ikke før det har gått 15.05 og hjemmelaget setter 1-1. Så får GIF en 2 minutter på gjentatte forseeleser og må spille med 4 spillere. Når det gjenstår 20 sekunder av utvisningen klarer GIF å snappe ballen og kontrer seg til en 2-1 ledelse i undertall. Scoring ved Nina, pent assistert av Kate. Så går det bare 1 minutt til før GIF setter 3-1 ved Silje, assistert av Silja. Dermed går lagene til pause på stillingen 3-1.

 Damene har fortsatt troa når de starter 2. periode og er enige om å fortsette der de slapp før pause. Nor 92 har imidlertid ikke tenkt å la GIF fortsette sitt press. Det er tydelig at de har pratet om at de skal presse høyt og sette inn ett ekstra gir. Første mål i 2. periode kommer etter 28.56 spilte minutter. Nor 92 setter inn sitt 2 for dagen og stillingen er 3-2 til GIF. Kampen bølger frem og tilbake og GIF har fremdeles troa på 2 poeng. Stillingen ved 2. pause er 3-2 til GIF


Så skjer det noe med troa når Nor 92 setter inn 3-3 målet etter 42 minutter. GIF tar timeout og prøver å gjøre noen endringer i laget, men GIF pådrar seg en ny 2 minutter  og denne gangen er det NOR 92 som skorer ett mål og NOR 92 går i ledelse for første gang i kampen,  4-3. Så tar det bare 25 sekunder før NOR 92 setter sitt 5 for dagen.

GIF har også noen sjanser, men i motsetning til NOR92 har de stang og ut. Nor 92 setter punktum i kampen med sin 6. scoring for dagen, når det gjenstår 20 sekunderav kampen. Dermed ender kampen 6-3 til NOR 92. GIF damene har tross resultatet mye bra spill og lagmessig en fremgang ift sesongstart, dermed føltes resultatet litt urettferdig. Det GIF må lære av NOR 92 i denne kampen, er at de VIL vinne og har troa på at de kan, dermed stuper de inn i alle dueller med både 1 og 2 spillere. Det er veldig jevne kamper i årets første divisjon, det laget som vil mest, har størst tjangs til å stikke av med seieren. Det er 6 kamper igjen for GIF denne sesongen, neste kamp spilles lørdag kl 16.00 i Lihallen mot Grei/Målløs. Det er et lag som har ligget nederst på tabellen, men vant plutselig sin siste kamp mot Gjøvik som ligger i toppen av tabellen. Alt er mulig bare man har troa på at det kan gå.

 Poeng:

Silja 1+1

Kate 0+2

Nina 1+0

Silje 1+0

← Regionscup G14-2 vs G14-1   |   Old Boys Elite klar for semifinale i Regionscupen →