[/av_one_full]

[/av_slide_full]

[/av_slideshow_full]

30.09.18 | Jonas Neskvern

LIHALLEN — Etter kun fire poeng på de tre første kampene var det ingen tvil om herrene trengte en trepoenger mot Sarpsborg denne helgen. Det ble riktignok ingen enkel oppgave, men en strålende 3. periode bidro til at alle poengene ble værende i Lihallen!

GIF fikk en strålende start på kampen da Olav Falkeid satte inn 1-0 i overtall før fem minutter var spilt. De neste ti minuttene var det imidlertid Sarpsborg som var mest effektive, og etter 15 minutter av perioden ledet gjestene 3-1. To minutter før pause styrte Erlend Bjerknes inn en redusering til 2-3, og det var også resultatet til pause.

I 2. periode var det Sarpsborg som scoret først i overtall. Lagene scoret så annenhver gang fram til 4-6, som også var stillingen etter to perioder. GIFs mål ble scoret av Andreas Lindberg og Mads Rongsjord.

Med 4-6 før 3. periode var det et vanskelig utgangspunkt for herrene. Det tok imidlertid ikke mange minuttene før Rongsjord scoret sitt andre for dagen, og dermed var håpet tent. Halvveis i perioden utlignet Lindberg på vakkert vis, og dermed var gjestenes ledelse innhentet. Sarpsborg hadde fint lite å stille opp med i denne perioden, og da Thomas Zaal satte 7-6 fra kort hold var det mye som tydet på at dette skulle gå veien. Gjestene måtte nå framover i banen, men ble straffet hardt av Robin Norstrøm som på lekkert vis fastsatte sluttresultatet til 8-6. Dette var en viktig seier for herrene som dermed klatrer opp til 3. plass på tabellen før søndagens kamper.