[/av_one_full]

[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]

24.09.17 | av Jonas Neskvern (trener G14)

ROTNESHALLEN — Gutter 14 åpnet sesongen hjemme mot Ull/Kisa søndag ettermiddag. En svak 1. periode skulle vise seg å koste dyrt, men gutta klarte å krige seg tilbake i kampen slik at det ble noen spennende sluttminutter i Rotneshallen!

GIF Fighters v Ull/Kisa 4-5 (1-3, 1-1, 2-1)

Mål: Henrik Amundsen (2), Patrick Marigård, Jacob Øfjord

Assist: Jørgen Neskvern, Even Rogne, Jørgen Sundquist

Skuddstatistikk: 10-15

En veldig svak start på kampen førte til at vi lå under hele 0-3 allerede etter syv minutter. Heldigvis våknet gutta raskt etter den tøffe starten, og vi fikk etter hvert en redusering ved Jacob Øfjord. En flott scoring der kaptein Jørgen Sundquist fant Jacob alene i slottet, og dermed stod det 1-3 til pause.

Midtveis i 2. periode økte Ull/Kisa ledelsen til 1-4. Vi tok over mer av spillet etter dette, og fikk også to forsøk i overtall mot slutten av perioden. Etter at det første overtallet ikke ga uttelling fant Henrik Amundsen veien til nettmaskene i det andre. Perioden endte dermed 1-1.

Gutta gikk ut på banen til 3. periode med tro på en snuoperasjon, men som i de to foregående periodene var det Ull/Kisa som scoret først. Det så nå vanskelig ut med tanke på poeng, men med fem minutter igjen å spille fikk vi to raske reduseringer. Først scoret Henrik sitt andre for dagen etter en flott soloprestasjon før en scoring av Patrick Marigård sørget for at vi kun var ett mål bak. Det ble dermed noen spennende sluttminutter i Rotneshallen. Vi jaget et utligningsmål på slutten, men det holdt dessverre ikke helt inn denne gangen.

Neste kamp spilles borte mot Tunet i Høyenhallen søndag 15. oktober (kl. 12:00)