[/av_one_full]
[/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]

15.09.17 | av Jonas Neskvern

LIHALLEN — Anders Mellum åpnet sesongen med hele fire scoringer i fredagens serieåpning. GIF sleit med å finne flyten i første periode, men i de to siste fikk de vist hjemmepublikumet hva de er gode for.

GIF Fighters v Haugerud 7-2 (1-1, 4-0, 2-1)

Mål: Anders Mellum (4), Benjamin Belsten, Erlend Bjerknes, Sindre Buraas

Assist: Tommy Midtsveen (5), Benjamin Belsten, Daniel Johansen

Det var særlig rekka med Mellum (fire mål), Tommy Midtsveen (fem assist) og kaptein Benjamin Belsten (ett mål, en assist) som skapte store problemer for Haugerud i denne kampen. Gjestene hang riktignok godt med de første 25-30 minuttene, men derfra og ut handlet stort sett alt om de grønnkledde.

Utenom Mellum sine fire scoringer klarte både Belsten, Sindre Buraas og Erlend Bjerknes å finne veien til nettmaskene hver sin gang. To av GIF sine scoringer kom også i overtallsspill med Midtsveen som tilrettelegger ved begge anledningene. Midtsveen var for øvrig nest sist på GIFs fem siste scoringer!

Trener Paul André Hermansen ga Philip Rudningen tillit mellom stengene fra start, og den unge målvakten slapp kun inn to mål fra gjestene. En annen som gjorde en god figur var backen Daniel Johansen. Han fikk muligheten fra start i sin Eliteserie-debut, og noterte seg i tillegg for en assist på GIF sin andre scoring.

Av GIF sine to nyervervelser var det kun Petter Ulven som spilte. Mads Rongsjord er enda ikke kampklar, men han blir nok å se på banen i løpet av de neste kampene.