Forza Fighters

Bortetap mot Sarpsborg .

Nok en gang på tur til Østfold en ukedag , men denne gang starter man tidlig . Sarpsborg venter kl.19.00 en tirsdagskveld , og selv om vi vant bortemøtet forrige sesong med knappe ett mål , er ingenting gitt før dagens møte . Vi stiller med 14 spillere og 2 keepere , og savner Bjørn , Edvin og Henrik til dagens kamp .
Vi begynner bra i høyt tempo og Sindre Buraas (tilbake etter skade) , setter 0-1 til GIF ved pass Joakim Løvholm midtveis i første periode . Deretter blir tempoet betydelig redusert , og vi har store vanskeligheter med å omsette sjansene og skuddene våre . Litt statisk i perioder , men sånn er der med ett «ungt» lag som vil ha raske avslutninger .
Andre periode og vi tror vi er på gang , men ballen vil ikke bak en god Sharks keeper . I stedet er det Sarpsborg som utligner til 1-1 med en «lompe» , og hvor det likeså godt er et selvmål med et sleivspark . Litt «budruljer» utover i perioden hvor først Sharks får en utvisning , men hvor vi får 2+2+10 like etter . Undertallet og det deffensive ris godt av , men vi har store problemer med å omsette til ledelse . Landslagskeeperne står på hver sin side , og hvor begge gjør sakene sine bra . Det står seg 1-1 etter 2 perioder . Målfattig m.a.o. !
Tredje periode og hvor vi ønsker så sterkt å omsette , men i stedet for ledelse slurver vi litt , og det er Sharks som utnytter dette til fulle til 2-1 . Vi sliter fælt med å omsette , og selv om vi har våre sine sjanser og muligheter vil ikke ballen inn i nettmaskene bak en god Sarpsborg keeper . Det blir mye «lemping» fra bakre rekker mot Sarpsborg mål , og det blir lett å plukke for en såpass god keeper . Andreas står også godt , og det er tydeligvis en kamp mellom landslagskeeperne seg i mellom . En utvisning til GIF på tampen av 3. periode gjør at Sarpsborg utøker til 3-1 fattige 4 sekunder før slutt , og vi må nok en gang vende «snuta» hjem fra Østfold med tap denne høst .
Denne begynnelsen av sesongen er ikke slik vi opplevde i forrige sesong , da vi kanskje hadde «fru fortuna» på vår side og også vant i Sarpsborg , men denne gang ikke , selv om vi hadde gode muligheter til å repetere fjorårets resultat i Sarpsborg .
Årets sesong har jo begynt veldig «kjælkete» i forhold til forrige års sesong , og da med mye skader som Coach Hermansen har måttet forholde seg til . Stadig nye «rekker» å sette i sammen , og med mye «stang ut» i stedet for «stang inn» , er det hele tiden en utfordring .
Andreas er en «bjelke» som siste skanse , og som velfortjent blir kåret til GIFs BB .
Vi må nå belage oss på at vi ikke er blant de åtte beste i serien , men vi tror sterkt at laget kommer til å heve seg .