97 gutta ble seriemester i G14-Elite !!

Holmlia SK gjestet Lihallen denne lørdagen, hvor GIF Fighters var avhengig av seier for å ta hjem seriemesterskapet i G14-Elite. Ute på Li-anlegget var vårcupen i fotball i gang, med skyfri himmel, strålende sol og ganske bra temperatur.
I starten av første periode virket det som om gutta hadde tatt seg tidlig ferie, da lite funket. Holmlia tar ledelsen med både ett og to mål før GIFferne endelig kommer i gang. Perioden bli dog vunnet av Holmlia med 2-1, hvor Eivind reduserer ved pass av Raymond. Noen velvalgte ord fra coachene i pausen må ha gjort susen, da de entrer banen for andre periode ser vi et helt annet lag. To tidlige mål av GIF v/Mikkel pass Raymond og Anders pass Magnus, leder plutselig GIF 3-2. GIF får ytterligere tre scoringer til i denne perioden v/Mikkel pass Olav, Anders pass Adrian og Anders pass Magnus. Dermed vinnes andre periode med hele 5-0, og GIF leder trygt 6-2 innfor tredje periode.
Tidlig i tredje periode øker Magnus GIF’s ledelse til 7-2 uass.. Deretter kommer en liten downperiode på ca. 8-9 min. , før Olav setter 8-2 uass.. Mikkel kompleterer GIF´s seier til 9-2 i sluttminuttet med pass Martin.
Dermed kan 97-gutta for tredje året på rad, titulere seg som seriemester. Fenomenalt !!!

– Serievinner i G15-1. div.,
og med mange spillere på hospitering til G15-Elite som vant G15-Elite serien og regionscupen, og G17-3 som vant A-sluttspillet i G17-1. div.